Εγγραφή στο Newsletter!

PostHeaderIcon Διατροφή χαμηλής χοληστερόλης, χαμηλών κορεσμένων λιπαρών


Η χοληστερόλη είναι μια ουσία μαλακή, σαν κερί, την οποία χρειάζεται το σώμα για καλή λειτουργία της υγείας και του μυαλού.Παρόλαυτά η μεγάλη ποσότητα χοληστερόλης στο αίμα αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις. Τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα επηρεάζονται από το κορεσμένο λίπος, τα trans λίπη και τη χοληστερόλη στο φαγητό καθώς και τη χοληστερόλη που δημιουργείται στο συκώτι.

Περισσότερα...

 

PostHeaderIcon Τα αποξηραμένα φρούτα κάνουν καλό.


Πολλές φορές οι καταναλωτές βρίσκονται σε δύσκολη θέση επειδή η ανάγνωση των ετικετών διατροφικής επισήμανσης πάνω στα προϊόντα κατανάλωσης απαιτεί PhD στη βιοχημεία! Ορίστε μια συμβουλή: Όσο λιγότερα συστατικά αναγράφονται πάνω στις ετικέτες, τόσο λιγότερο επεξεργασμένο είναι το τρόφιμο. Όταν αγοράζετε αποξηραμένα φρούτα,

Περισσότερα...

 

PostHeaderIcon Τυριά


Τα περισσότερα τυριά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος οπότε θα πρέπει να προσέχετε την ποσότητα και τον τύπο τυριού που καταναλώνετε.
Παρόλα αυτά αποτελούν καλή πηγή πρωτεΐνης και ασβεστίου γι αυτό είναι απαραίτητα στη διατροφή μας.Οι παρακάτω ιδέες θα σας βοηθήσουν να μειώσετε την πρόσληψη λίπους από τα τυριά που καταναλώνετε:

Περισσότερα...

 
Get Adobe Flash player
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!