Πληροφορίες για τη λακτόζη
Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι πλούσια πηγή ασβεστίου και για το λόγο αυτό πρέπει πάντα να προτιμάτε κάποιο υποκατάστατο το οποίο είναι ενισχυμένο με ασβέστιο (π.χ. γάλα σόγιας ενισχυμένο με ασβέστιο). Συζητήστε με τον ιατρό σας για το εάν χρειάζεται να πάρετε ταμπλέτες ασβεστίου.
( Πληροφορίες – Πηγή ) Το άρθρο έχει συνταχθεί :
Από τον Ευμένη Π. Καραφυλλίδη BSc ( Hons ), MSc, NYSCDNΚλινικό διαιτολόγο - διατροφολόγο
Διευθυντή Διαιτολογικού Τμήματος Νοσοκομείου ΙΑΣΩ General
Διευθυντή Τμήματος Διατροφής youdiet