Εγγραφή στο Newsletter!

PostHeaderIcon Συχνές Απορίες

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία του YouDiet είναι η προαγωγή της «έξυπνης» διατροφής σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους αλλά και η ενσωμάτωση μικρών διατροφικών αλλαγών στην καθημερινότητα του κάθε ατόμου.

Σε ένα «έξυπνο» πρόγραμμα διατροφής μπορείτε να τρώτε ό,τι θέλετε φυσικά σε ποσότητες ανάλογες με το στόχο σας και τα κιλά που επιθυμείτε να έχετε.

Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής από το YouDiet, σας δίνεται η δυνατότητα να πετυχετε τον στόχο σας και να δείτε τι πρέπει αλλά και τι μπορείτε να τρώτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Έχετε ΕΣΕΙΣ τη δυνατότητα να επέμβετε δυναμικά στο διατροφολόγιό σας αλλάζοντας όποιο γεύμα δεν επιθυμείτε με κάποιο άλλο παρόμοιας διατροφικής αξίας μέσα από μια λίστα πολλών επιλογών.

Υπάρχουν κλασικά γεύματα αλλά και πρωτότυπες προτάσεις γευμάτων. Δεν αποκλείει σχεδόν τίποτα αλλά σας προτείνει τις ποσότητες που πρέπει να καταναλώσετε. Όπως λέγανε και οι Αρχαίοι Έλληνες «Μέτρον Άριστον».

 

 

Πόσα κιλά θα χάνω; 

Ο στόχος του youdiet είναι ένα μόνιμο και ιδανικό αποτέλεσμα χωρίς στερήσεις και ενοχές με επιθυμητή απώλεια βάρους που μπορεί να κυμαίνετε ιδανικά από ½ έως 1 κιλό την εβδομάδα, χωρίς όμως να αποκλείονται μεγαλύτερες και γρηγορότερες απώλειες βάρους.

 

Πως μπορώ να γίνω μέλος στο youdiet?

Αρχικά πρέπει να δημιουργήσετε το ατομικό σας προφίλ κάνοντας κλικ στο "Εγγραφή".

Θα συμπληρώσετε με ιδιαίτερη προσοχή τα στοιχεία του ερωτηματολογίου. Βάση αυτών θα υπολογιστεί το προσωπικό σας διατροφολόγιό καθώς και η πορεία σας. Κάθε εβδομάδα και εφόσον ισχύει η συνδρομή σας, θα εισάγετε το νέο σας βάρος ώστε να υπολογιστεί το νέο διατροφολόγιο, με νέα δεδομένα βασισμένα στη πρόοδό σας. 

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλαζετε το διατροφικο πρόγραμμα που ακολουθείτε με σκοπό να προσαρμοζετε αυτό στις ανάγκες σας. 

Ο τρόπος αυτός ευνοεί την ενσωμάτωση της διατροφής youdiet στην καθημερινότητα σας ,δεν απαιτεί να αλλάξετε κάτι ή να σταματήσετε κάποια δραστηριότητα. Γιαυτο τον λόγο δίνουμε τη δυνατότητα αλλαγής γευμάτων με άλλα ισοδύναμης θερμιδικής αλλά και θρεπτικής αξίας, με αποτέλεσμα την διατήρηση του στόχου στα ίδια επίπεδα ανεξαρτήτως συνδυασμού και προτίμησης.

 

 

Πως μπορώ να συνδεθώ και να έχω πρόσβαση στο προσωπικό μου διατροφολόγιο?

Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς όλα τα βήματα της εγγραφής (συμπλήρωση ερωτηματολογίου, δήλωση ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης, επιτυχής εξόφληση συνδρομής) ανήκετε πλέον στην οικογένεια του YouDiet. Μπορείτε πλέον με τα στοιχεία σας(όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) να μπείτε στην καρτέλα αλλά και στο προσωπικό σας διατροφολόγιο . Παρακάτω ακολουθούν τα βήματα προκειμένου να συνδεθείτε:

1. Στην αρχική σελίδα κάνετε κλίκ στο κουμπί σύνδεση
2. Εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης
3. Είστε πλέον στην προσωπική σας καρτέλα. Κάντε κλικ στο κουμπί συνέχεια προκειμένου να δείτε το εξατομικευμένο (βάσει των στοιχείων που μας δώσατε στο ερωτηματολόγιο) διατροφολόγιό σας
4. Κάνοντας κλίκ στο κουμπί το μενού μου βλέπετε το εβδομαδιαίο σας μενού. Κάνοντας κλίκ στο "αναλυτικά" μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με το κάθε γεύμα (ποσότητες και διατροφικά στοιχεία). Κάνοντας κλίκ στο "αλλαγή" μπορείτε να αλλάξετε το επιλεγμένο γεύμα με κάποιο άλλο αντίστοιχης διατροφικής αξίας, μέσα από μια λίστα επιλογών.
5.
Κάθε εβδομάδα, μόλις κάνετε σύνδεση θα σας ζητείται το νέο σας βάρος προκειμένου να αναπροσαρμοστεί το διατροφολόγιό σας.

Κάθε στιγμή που έχετε μια απορία μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Κοντά σας για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας!

 

Πόσο κοστίζει και ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής?

 

Πόσο κοστίζει;

Τα κόστη συνδρομής ανάλογα με τη διάρκεια είναι τα εξής:

3μηνη 35.88 Euro (2.99 Euro/ εβδομάδα)

6μηνη 62 Euro (Έκπτωση 20%-2.4 Euro/ εβδομάδα)

12μηνη 109 Euro (Έκπτωση 30%-2.1 Euro/ εβδομάδα)

 

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να γίνετε μέλη του youdiet είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (Μillenium bank).

H youdiet χρησιμοποιει την PayPal που είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για ασφαλείς πληρωμές μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα.

H PayPal χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την Verisign, Inc., μια διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω internet. Η Verisign, κάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα που πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζει ένα λουκετάκι κάτω δεξιά στην οθόνη σας, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.